DJ workshops in het HOFtheater Raalte

Op woensdagmiddag 28 februari  vinden in het HOFtheater DJ workshops plaats voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Ieder voorjaar organiseert het HOFtheater in het kader van Kennismaken met Cultuur allerlei culturele workshops en lessenseries voor kinderen. De DJ workshops zijn hier onderdeel van.  

Interessant? Deel het artikel

Mirjam B 240216 DJ cursus

Workshop DJ

Tijdens deze te gekke DJ workshop leren kinderen de basic skills van het dj’en. Ze gaan scratchen, mixen en beatmatchen. Wat betekenen alle knoppen? Hoe tel ik de maat? Hoe mix ik twee nummers in elkaar? Extra leuk is dat de workshop op het podium van het HOFtheater plaatsvindt. De workshop wordt gegeven door DJ Producer.

Kennismaken met Cultuur

Onder de noemer ‘Kennismaken met cultuur’ organiseert het HOFtheater ieder voorjaar een aantal workshops en lessenseries voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Door middel van subsidie van de gemeente Raalte kunnen kinderen voor een klein bedrag deelnemen aan een workshop of lessenserie van hun eigen keuze.

Informatie & aanmelden

De DJ workshops vinden plaats op woensdag 28 februari in het HOFtheater in Raalte op 3 verschillende tijden: 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur. De workshop is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en duurt een uur. Deelname aan de workshop kost € 8,50.

Aanmelden kan via onderstaande link. Klik hier op programma en bij het genre op ‘workshops’. Alle workshops en lessenseries van Kennismaken met Cultuur worden vervolgens zichtbaar, waaronder de DJ workshops.

Aanmelden Workshop

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.