Directeur Kelly Hammer neemt eind 2024 afscheid van Poppodium Burgerweeshuis

Samen met partner Frank gooit Hammer het roer om: ze hebben een camping gekocht in Zuid-Frankrijk!

Interessant? Deel het artikel

zuid frankrijk pxhere

Kelly: “Het was een droom die met het verstrijken van de jaren en onze intussen opgebouwde carrières steeds meer op de achtergrond was geraakt. Op sommige momenten, zoals tijdens vakanties of zomaar een avondje erop los filosoferen kwam de droom af en toe weer op tafel. Nooit serieus, tot vorig jaar! Er doet zich nu een kans voor die we met beide handen hebben gegrepen en we zijn superblij dat we onze Franse droom vanaf 2025 mogen gaan verwezenlijken.”

Ellen Marks, bestuursvoorzitter: “We zien Kelly met lede ogen gaan maar we gunnen het haar en Frank enorm om hun lang gekoesterde droom te gaan realiseren.” Kelly blijft tot en met het eind van het jaar actief als directeur van Poppodium Burgerweeshuis. Ze blijft betrokken bij het dossier herhuisvesting tot haar opvolger start.

Het meerjarenplan 2025-2028 zal ze samen met het team vormgeven en ze blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.

Parallel zal na de zomervakantie gestart worden met de procedure voor het vinden van een opvolger. U kunt berichtgevingen daarover via onze sociale mediakanalen en onze website volgen.

Kelly: “Ik ga eerst nog een half jaar keihard werken voor Burgerweeshuis en genieten van mooie concerten, dansavonden en evenementen bij het leukste poppodium van Nederland!”

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.