Directeur HOFtheater Raalte neemt afscheid

Peter Smit, directeur HOFtheater, gaat per 1 september terugtreden. Hij heeft zich het afgelopen jaar  met hart en ziel ingezet voor het HOFtheater.

Interessant? Deel het artikel

Hofje
Peter Smit HOFtheater

Samen met de medewerkers heeft hij er aan bijgedragen dat de bezoekersaantallen zich na de pandemie heel goed hebben hersteld. Ook is in deze periode geïnvesteerd in plannen voor een duurzame toekomst zoals de mogelijkheden om films te vertonen.

De verdere doorontwikkeling van het HOFtheater staat niet stil en vraagt het nodige van alle medewerkers en de directeur. Na een periode van een jaar is gebleken dat dit voor Peter niet te verenigen is met zijn andere drukke werkkring. Hij zal daarom per september terugtreden als directeur-bestuurder.

Opvolging

De Raad van Toezicht start zo spoedig mogelijk een procedure voor zijn opvolging.

 

Website HOFtheater

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.