Dille & Kamille en Ekoplaza gaan plasticvrij proberen

Interessant? Deel het artikel

dille kamille eco plaza

Ekoplaza en Dille & Kamille gaan een proef doen met plastic vrij winkelen. Voor Salland moet je er wel voor naar Zwolle of Deventer. Of je moet je boodschappen van Ekoplaza via afhaalpunt van de biowinkel van Overesch halen.

In Ekoplaza-supermarkten in het westen is een proef gestart met een klein plastic vrij hoekje van Dille & Kamille. Als dat aanslaat wordt de werkwijze breder ingezet, zodat de klant biologisch en plastic vrij zijn eten kan kopen. Dille & Kamille zet typische keukenhulpjes in de Ekoplaza-shops, zoals pollepels, dunschillers, theedoeken en ovenwanten, allemaal gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare materialen. En natuurlijk ontbreekt het bijenwasdoek niet, een praktisch en duurzaam alternatief voor plastic of aluminium folie.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.