Digitale bijeenkomst: Notenbomen als verdienmodel

Interessant? Deel het artikel

Notenteelt2

Op maandag 26 juli van 20:00 tot 21:30 uur organiseert LTO Noord een digitale bijeenkomst over notenteelt. Tijdens deze digitale bijeenkomst wordt besproken hoe notenteelt bij kan dragen aan het agrarisch verdienmodel.

Aanmelden kan via deze link.

Notenbomen passen heel erg goed in de agrarische bedrijfsvoering, met name op klei- en zandgronden. En laat Salland nou net veel zandgrond hebben.

De hoofdvestiging van LTO Noord bevindt zich in Zwolle.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.