Dien nu je plan in om de biodiversiteit in je omgeving te herstellen

Interessant? Deel het artikel

Samen voor biodiversiteit fotokop

Heb jij een goed idee om samen de biodiversiteit in jouw omgeving te herstellen? Dien dan een projectvoorstel in bij ons ‘Samen voor Biodiversiteit’ Innovatiefonds! Het Innovatiefonds stimuleert innovatieve vormen van samenwerking tussen burgers en grondgebruikers zoals boeren, terreinbeherende organisaties en (lokale) overheden om de biodiversiteit in een specifiek gebied te versterken. Het aanleggen of behouden van landschapselementen speelt hierin een belangrijke rol. 

De criteria voor toekenning zijn hier te vinden.

Aanvraag indienen

Op zondag 22 mei, de Dag van de Biodiversiteit, werd het Innovatiefonds geopend. Projectvoorstellen kunnen worden ingediend tot en met vrijdag 24 juni 2022.

Dien hier je aanvraag in.

Financiële impuls voor biodiversiteitsherstel

Voor dit jaar is €100.000 beschikbaar uit het Innovatiefonds. Vorig jaar ontvingen tien inspirerende projecten een bijdrage uit het Innovatiefonds. De maximale bijdrage per project is dit jaar €20.000. Aanvragen voor een bedrag lager dan €20.000,- komen ook in aanmerking voor een bijdrage.

Meer info

Voor vragen over het Innovatiefonds kun je mailen naar els@samenvoorbiodiversiteit.nl.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.