Deventer Open Podium is terug

Na een pauze van twee jaar is het weer tijd voor het Deventer Open Podium. En omdat het alweer lang geleden is, zijn er twee zondagen gereserveerd voor Deventer Open Podium: 5 en 12 maart (12.30-17.30 uur).

Interessant? Deel het artikel

Foto: Wil Kanis
Foto: Wil Kanis

Een breed scala aan verenigingen en gezelschappen is tijdens DOP te zien in de Deventer Schouwburg. Optredens vinden plaats in de grote zaal, de kleine zaal en het Theatercafé. Naast grote verenigingen met meer dan 100 leden, zijn er ook kleine intieme optredens door o.a. singer-song writers, duo’s en trio’s.

Het programma begint om 12.30 uur en elk optreden start om de 30 minuten. Kans genoeg om als toeschouwer je eigen programma samen te stellen. Meer dan 1100 artiesten, 40 vrijwilligers, 7 presentatoren, en een team van recensenten staan weer klaar om van deze speciale 36ste editie van DOP een succes te maken.

INtrodansINjectie

Tijdens de editie van zondag 12 maart (16.00 uur) vindt de eindpresentatie plaats van het project INtrodansINjectie. In verschillende workshopsessies hebben 3 Deventer koren (Dagkoor, Bouwkundekoor en DVE) o.l.v. docenten van Introdans gewerkt aan wat beweging betekent voor het zangstuk en de zangers.

Ben je op zoek naar een leuke vereniging, die bij je past, kom kijken en luisteren. Een mooi moment je te oriënteren op wat Deventer te bieden heeft op het gebied van zang, dans, theater en muziek.

De meeste groepen en verenigingen zijn hier te vinden

 

De toegang is weer de gehele middag gratis, maar een vrije gift ten bate van Giro555 is uiteraard welkom, contant of via QR.

 

Kijk hier voor het gehele programma

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *