Deventer MuziekMaak Dag: een feest voor jong en oud, door sponsoring nu gratis

Kom muziek maken in de Deventer Schouwburg! Op zondag 20 november klinkt er door de  hele schouwburg muziek. Overal. Zowel boven als beneden, in de grote zaal, de foyers, en zelfs in het halletje.

Interessant? Deel het artikel

© Peter Fleur
© Peter Fleur

Altijd al eens op een trompet willen blazen, willen drummen, op een accordeon willen spelen of alle toetsen van een piano willen aanslaan? Het kan op de  Deventer MuziekMaak Dag. Tussen 14.00 en 17.00 uur kunnen alle kinderen meedoen aan diverse workshops, zoals boomwhackers of beatboxen.

En je kunt verschillende instrumenten uitproberen en leuke optredens bijwonen. Speciaal voor DMMD is er een klankwand gemaakt met QR codes waarbij je met je mobiel verschillende muziekinstrumenten kan horen.
Er zijn infostands van muziekverenigingen en muziekdocenten voor advies en informatie.

De Deventer MuziekMaak Dag is één groot muzikaal feest en start om 14.00 uur met een spetterend optreden van het Etty Hillesum Schoolorkest in de grote zaal. Zo’n 40 jonge muzikanten laten horen en zien hoe leuk het is in een orkest te spelen.

Daarna start het programma in de verschillende zalen en foyers en het feest sluit af met de Uitzwaaiband.

Organisatie van de Deventer MuziekMaakdag is in handen van Kunstcircuit Deventer i.s.m. Lions Deventer.

Door sponsoring is de toegang gratis. Wanneer je al betaald hebt krijg je je geld terug.

 

Reserveren


Meer info programma

 

© Pieter Leeflang

 

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *