Denk met jouw bedrijf mee over circulaire economie

Interessant? Deel het artikel

circulaire economie

Hoe maak je de economie circulair? Dus hoe zorg je er voor dat de economie zo min mogelijk afval produceert of afval als grondstof ziet, spullen langer gebruikt of hergebruikt? Daarvoor zijn bedrijven nodig die slim, schoon en ondernemend zijn. Provincie Overijssel stimuleert en ondersteunt bedrijven om te blijven vernieuwen en te investeren in digitalisering, innovatie en duurzaamheid. Op die manier bouwen we samen aan een krachtige Overijsselse economie en een aantrekkelijk woon-, werk- en leefklimaat.

Laat je inspireren

Zie jij de circulaire economie als een kans of bedreiging? Of ben je op zoek naar inspirerende activiteiten op kleine schaal of grootschalig systeemveranderingen? Laat je inspireren tijdens de Week van de Circulaire Economie!

Van maandag 1 tot en met zaterdag 6 februari zetten ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun (dit jaar digitale) deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Ruim 200 heel diverse online evenementen zijn te bezoeken. Goede voorbeelden krijgen een podium, pioniers ontmoeten elkaar. Succesfactoren en uitdagingen worden besproken en starters krijgen tips om aan de slag te gaan. Check welke online bijeenkomsten er bijvoorbeeld in Overijssel zijn en meld je aan via: www.deweekvandecirculaireeconomie.nl.

Regionale Transitieagenda’s

Geïnteresseerd in de afspraken die er in Overijssel zijn gemaakt over de circulariteit in de textiel, biomassa & voedsel, maakindustrie, kunststoffen, infrastructuur en bouw? Bekijk dan de Regionale Transitieagenda via www.overijssel.nl/circulaire-economie.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.