De Wijhese Harmonie viert dit jaar haar 140 jarig bestaan!

Dit jaar bestaat de oudste vereniging van Wijhe, de Wijhese Harmonie 140 jaar, dit wordt gevierd met verschillende concerten en activiteiten.

Interessant? Deel het artikel

harmonie

Het eerste concert dat de Wijhese Harmonie geeft is op 25 maart, het jubileumconcert. Dit concert vindt plaats in het Capellenborgtheater en zal een avond zijn met verschillende muziekstukken, van echte concertstukken tot lichtere muziek zoals Frank Sinatra en Bella Ciao.
Verder zal de Wijhese Harmonie dit jubileumjaar te zien en te beluisteren zijn tijdens het 100-jarig bestaan van muziekvereniging Sempre Cresendo in Diepenveen in juni. Er zal een samenwerking komen met een andere jubilerende vereniging uit Wijhe, namelijk het Wijhes mannenkoor dat 65 jaar bestaat. En in november staat er een duo-concert met muziekvereniging ‘Nooit gedacht’ uit Windesheim op de planning. Ook zal de Wijhese Harmonie hun jaarlijkse bijdrage leveren aan Koningsdag en 4 mei.

Hoewel de vereniging de oudste vereniging van Wijhe is, is de Wijhese Harmonie nog springlevend. De afgelopen jaren kon er minder opgetreden en gemusiceerd worden, toch heeft de vereniging nu meer leden dan voor de Coronacrisis. Vooral nieuwe Wijhenaren die al eerder muziek hebben gemaakt weten de vereniging te vinden, een mooie ontwikkeling! De Wijhese Harmonie staat altijd open voor nog meer nieuwe leden die of al een instrument kunnen bespelen of dat juist graag willen leren. De vereniging biedt muzieklessen aan op een instrument naar keuze. Zo hopen ze nog vele jaren door te kunnen gaan met muziek maken en optreden!

http://wijheseharmonie.nl/

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *