De warmtetransitie: Wat kunnen we leren van de Denen?

Goede praktijken uit Denemarken voor de Nederlandse warmtetrajecten.

Interessant? Deel het artikel

EnergyNL

Bepaalde praktijken in de warmtetransitie die in Denemarken standaard worden toegepast en daar hun nut bewezen hebben, zijn in Nederland (nog) niet gangbaar. Deze 5 tips voor Nederlandse warmteprojecten gaan over het aantal bronnen op een warmtenet, de aanpassing van het aanbod op de vraag en de planning van de productie, het drukken van de kosten en de participatie van gebruikers.

 

Download hier het rapport

Bron: EnergyNL/ TNO

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *