De voorpret is begonnen op Boerhaar

Vrijdag 7 juli is het weer zover: Amicitia opent dan, geheel volgens traditie, de kermis Boerhaar. Maar voor het feest losbarst, is er ook nu al volop voorpret te beleven. Ben jij al aangehaakt?

Interessant? Deel het artikel

badeendjes

Brunch op zondag
Schuif jij ook aan bij de brunch op zondagochtend? De organisatie nodigt iedereen van harte uit om gezellig mee te eten. Aan de lange tafels in de feesttent is ruimte genoeg. Wat is er gezelliger dan de dag te beginnen met een goede bodem onder het genot van muzikale klanten van ‘koor Palet’ uit Luttenberg? Opgeven is niet nodig. De brunch start om 11 uur.

Badeendjes race
Nieuw dit jaar is de badeendjes race ‘van brug tot brug’. Voor € 2,50 staat jouw eendje aan de start. Samen met maar liefst 5000 andere eendjes gaat ie dan het water van de Wetering in. Lukt het jouw eendje om als één van de eersten de finish te bereiken, dan wacht jou misschien wel de hoofdprijs van € 500,-. Met deze aankoop maak je niet alleen kans om te winnen, maar help je bovendien het buurthuis Pinokkio ‘van het gas af’. Twee vliegen in één klap dus! Een hele familie eendjes adopteren is extra voordelig. Kijk op de website van Kermis Boerhaar voor meer info én het bestellen van de eendjes. Natuurlijk ben je meer dan welkom om ze te komen aanmoedigen. De race start om 15.00 uur.

Volg, voor alle voorpret, de socials en website van Kermis Boerhaar. Bereid je voor op een bijzonder gevarieerd en leuk weekend!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.