De Verwarmingstest: Is jouw huis klaar voor een warmtepomp?

Veel Nederlanders zijn bezig met het verduurzamen van hun huis. En dat is slim, want als je in een energiezuinig huis woont, profiteer je meteen van de voordelen.

Interessant? Deel het artikel

'@px here warmtepomp

Heb jij je isolatie al op orde en overweeg jij om over te stappen op een (hybride) warmtepomp? Of ben je benieuwd of jouw woning écht zo goed geïsoleerd is of toch ongemerkt warmte verliest? Doe dan mee met de Verwarmingstest van Milieu Centraal. Tijdens deze test verlaag je tijdens het stookseizoen de temperatuur van je cv-ketel naar 50 graden. Zo ervaar je zelf of jouw woning warm genoeg blijft. Doe jij ook mee?

 

Doe hier de test

(Tekst loopt door onder de afbeelding)

Andere interessante links

Doe mee aan het landelijk onderzoek energieloketten!. 1

Energiebespaarlening voor mensen met beperkte leenruimte. 2

ISDE subsidiepot opgehoogd met 62 miljoen euro. 2

Nieuwe rekentool ‘Bereken je energierekening 2023’ 2

De Verwarmingstest van Milieu Centraal gaat van start. 2

Vernieuwde tips-pagina’s om stroom en gas te besparen. 2

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *