De verkoop van de kaarten voor het “Vrijheidsconcert” zijn gestart

Een uitgesteld “Vrijheidsconcert” naar aanleiding van 75 vrijheid in 2020. Dat feest wordt nu twee jaar later vorm gegeven door een concert waarbij, naast de geschiedenis van Wijhe, de actualiteit nadrukkelijk deze muzikale avond inkleurt.

Interessant? Deel het artikel

vrijheidsconcert

De spanning van voor de bevrijding, de euforie van de bevrijding, de ontzetting en het verdriet na de explosie bij de vloerzeilfabriek, maar ook het na de oorlog weer oppakken van het gewone leven krijgt een plek in het concert. Maar ook de afgelopen twee bijzondere jaren als gevolg van Corona zullen in het verhaal niet ontbreken. Door de gebeurtenissen, onder andere in Oekraïne, groeit het besef dat we de glans van de vrijheid moeten blijven waarderen.

Verhalenverteller Willem Blom neemt het publiek aan de hand mee door deze muzikale avond. Een concert door 17 plaatselijke muzikanten, die zorgen voor een passende muzikale omlijsting. Deze Wijhese muzikanten dragen belangeloos een steentje bij. Unieke combinaties worden gemaakt waardoor het publiek verrast zal worden door de muziekkeuze en bandsamenstelling. Het belooft een bijzondere avond te worden!

Datum:
Dinsdag 3 november om 19.00 en 20.45 uur
Locatie: De Nicolaaskerk, Kerkstraat 15 in het
centrum van Wijhe
Kaarten à €5,- per stuk zijn te verkrijgen bij:
DA-BOURQUIN
Langstraat 66 te Wijhe
tel: 0570-521754
(gelieve contante
betaling)

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *