De subsidiepot voor wind- en zonne-energie zit nog bomvol!

Interessant? Deel het artikel

zonnepaneel zonnepanelen

Als je een investering doet om energie te besparen of op te wekken, kun je daar subsidie voor krijgen: de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Sinds een half jaar zijn daar ook windmolens en zonnepanelen aan toegevoegd. De overheid deed daarom extra geld in de pot, maar die is nog maar voor vijftien procent leeggegeten. Die vijftien procent staat voor bijna zes miljoen euro.

Zakelijke partijen kunnen subsidie krijgen voor zonnepanelen die tussen de 15 tot 100 kilowattpiek opleveren. Je krijgt dan 125 euro per kilowatt.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.