De Stöppelloop, het sportiefste onderdeel van Stöppelhaene gaat weer van start

Dit jaar gaat op woensdag 28 augustus de vierde editie na de ‘herstart’ in 2019 van de Stöppelloop in Raalte van start.

Interessant? Deel het artikel

stoppelloop 240707 start

Een loop die interessant is voor wedstrijdlopers, jeugd en recreanten. En met dit jaar ook weer een bedrijvenloop van 5 kilometer. De inschrijvingen zijn open.

Inschrijven kan via deze link

De Stöppelloop wordt georganiseerd door Atletiek Vereniging AV Salland en gesponsord door Uitzendbureau Salland. Na het succes van vorig jaar hopen ze ook dit jaar op een record aantal deelnemers.

Met 634 deelnemers was het in 2023 bijna een verdubbeling van het aantal deelnemers. De Stöppelloop kent vier afstanden: Voor de jeugd is er de 1 en 2 kilometer. Voor de overige lopers is er de 5 en 10 kilometer op een gecertificeerd parcours. En niet te vergeten is er voor de bedrijven de bedrijvenloop van 5 kilometer.

De bedrijvenloop

Met de bedrijvenloop strijden teams van 4 lopers om de “Wereldberoemd in Salland” wisselbokaal. Het team van de Maan Group was vorig jaar het snelst.

Dit jaar is er weer een nieuwe kans om te strijden voor de wisselbokaal! Elk bedrijf kan meedoen met meerdere teams. Vorig jaar liepen er maar liefst 93 lopers die uitkwamen voor 23 bedrijventeams.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.