De kinderen vonden het biologisch ontbijt hartstikke lekker

Interessant? Deel het artikel

bio ontbijt

Zo’n 500 leerlingen van alle basisscholen in Heino hebben vanmorgen genoten van een biologisch ontbijt, dat hen werd aangeboden door tien biologische boeren uit de omgeving.

Jan Overesch, een van hen: “Ze hebben er lekker van gegeten, maar tegelijk keken ze ook een video over biologisch boeren en hun producten. Een aantal van ons zit ook in die video van Bas Wobben die hem maakte samen met Meet and Feed. En alle kinderen hebben ook een folder meegekregen voor thuis, om pappa en mamma te laten zien wat biologisch precies is, met het verhaal erbij dat ze het ontbijt hartstikke lekker vonden!”

Naast de bio-boeren deden ook De Groene Weg en Albert Heijn in Heino mee.

Kijk hier de video van Bas Wobben.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.