De heide staat in bloei, daarom een paar mooie wandelroutes

Interessant? Deel het artikel

heide sallandse heuvelrug eigen foto

De heide staat in bloei. Dan is de Sallandse Heuvelrug nog mooier dan ooit. Vanaf de parkeerplaatsen bij Haarle en Nijverdal kun je nu de mooiste heidewandelingen maken. Gewoon kwestie van paaltjes met de juiste kleurtjes volgen.

Wij hebben ook een paar routes gemaakt, die een beetje langer zijn dan de gebruikelijke rondjes. Klik daarvoor op de links hieronder. Je kunt dan ook een gpx van de routes downloaden en hem met navigatie lopen.

Deze route start vanaf de parkeerplaats bij het bezoekerscentrum De Sallandse Heuvelrug bij Nijverdal en is 12,7 kilometer.

Deze route start vanaf de parkeerplaats bij het bezoekerscentrum bij Haarle en is 12,2 kilometer lang.

Deze route start vanaf de parkeerplaats bij Helhuizen (kruising Helhuizenweg-Haarlerweg-Van Heekweg) en is 12,7 kilometer lang.

Veel plezier ermee.

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.