De Grote Fabeltjesshow in De Kuip Colmschate

De Grote Fabeltjesshow is een initiatief waarbij studenten van de opleiding verpleegkunde van Hogeschool Saxion in Deventer samenwerken met Voor Elkaar-teams Deventer. Het doel van dit evenement is om op een interactieve en creatieve manier bewustzijn te creëren rondom thema's die relevant zijn voor de gezondheid en het welzijn van de gemeenschap.

Interessant? Deel het artikel

De Kuip Colmschate voorgevel gemeenschapshuis
De Kuip Colmschate

Tijdens het evenement zullen meerdere feiten en fabels rondom gezondheid en andere onderwerpen binnen de wijk worden besproken door middel van een interactieve quiz. De quiz wordt geleid door de studenten van Hogeschool Saxion.

En er is meer! Geniet tijdens de bijeenkomst van gratis koffie en thee terwijl u meer kan leren over de gezondheid en welzijn binnen de wijk. Na de quiz is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de studenten en andere bewoners uit de wijk.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan de Grote Fabeltjesshow op 14 mei van 14:00 uur tot 16:00 uur in Gemeenschapshuis De Kuip in Deventer-Colmschate. De toegang is gratis. We kijken ernaar uit je daar te verwelkomen!

Daarnaast organiseert het Voor Elkaar-teams Deventer tijdens de wekelijkse inloopmiddag op dinsdag 21 mei een themabijeenkomst over oud Colmschate. Een middag vol verhalen, foto’s & herinneringen. Iedereen met interesse voor Colmschate is van harte welkom. Deze middag is ook gratis en is vanaf 14 uur.

U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate. Meer informatie op de website via www.de-kuip.nl

 

de kuip colmschate poster

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.