De eerste huurders trokken in Arkelstein Raalte

Deze week verhuisden de eerste huurders naar het voormalige kantoorpand Arkelstein 2 in Raalte. Arkelstein heeft een tijd leeggestaan en is in korte tijd opgeknapt. Er zijn vier verdiepingen met 31 appartementen.

Interessant? Deel het artikel

Arkelstein 2 Raalte
Arkelstein 2 Raalte

Directeur-bestuurder  Marijke Kool: “Een welkome aanvulling voor iedereen die nu een woning nodig heeft. En dat het hard nodig is zie ik meteen. De nieuwe huurders staan al klaar met hun verhuisdozen om meteen in hun nieuwe appartement te gaan wonen. Ze komen in sommige gevallen van een camping of wonen met hun jonge kinderen noodgedwongen weer bij hun ouders”

SallandWonen verhuurt de onderste twee verdiepingen aan spoedzoekers (zoals mensen die voor hun werk moeten verhuizen of pas gescheiden zijn) en jongeren. De gemeente huurt de andere twee verdiepingen voor de opvang voor Oekraïners.

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *