De Digitale Huiskamer start in Luttenberg, Mariënheem en Raalte

De digitalisering van onze leefwereld neemt razendsnel toe. Dat is fijn voor iedereen die daar baat bij heeft. Er zijn echter ook veel mensen voor wie die vernieuwingen in de maatschappij veel te snel gaan. 

Interessant? Deel het artikel

Digitale Huiskamer 240415 bijeenkomst

Dat creëerde een gat in de markt, dat maar niet adequaat en doortastend werd opgevuld. Daarom hebben een aantal enthousiaste mensen de koppen bij elkaar gestoken en zo is “de Digitale Huiskamer” ontstaan.

Wij zijn een stel vrijwilligers met affiniteit voor het digitale gebeuren waar tegenwoordig nauwelijks aan te ontkomen is.

Of het nu gaat om het materiaal (computers, tablets, smartphones, e-readers) of om de programma’s waarmee je op die apparaten kunt werken…. wij proberen (enthousiast als we zijn) ons uiterste best te doen, om de problemen waar mensen tegenaan lopen, op te lossen. Dat lukt vaak ter plekke, soms moeten we eerst zelf thuis de oplossing zoeken (en dat doen we met veel plezier) en we hebben zelfs al eens mensen thuis geholpen.

Het zou zelfs kunnen zijn (maar dat is tot nu toe gelukkig nog niet voorgekomen), dat we mensen door moeten sturen naar meer gespecialiseerde hulp.

Wij zijn een zeer levendige groep vrijwilligers (ook al willen sommige berichten wel eens anders doen vermoeden) die hun diensten op meerdere plaatsen in de gemeente Raalte aanbieden en daar ook daadwerkelijk werkzaam zijn.

Op onze website kunt u lezen waar we mee bezig zijn en op welke locaties

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant