De campagne ‘bio lekker voor je’ strijkt neer bij Overesch

Interessant? Deel het artikel

food cabinet campagne bioboer overesch
'@eigen foto

Bio, lekker voor je! Dat kun je wel zeggen, maar is dat ook zo? Om daar achter te komen ging Liset van het Food Cabinet, samen met filmmaker Roby en cameraman Rick, op bezoek bij biologisch boerderij Overesch. De beelden liggen nog in de montagekamer, maar het antwoord is er al: bio is inderdaad lekker voor je.

Bij Overesch is alles biologisch: de gewassen, de dieren en de producten in de supermarkt. Een mooie plek dus om te filmen voor de campagne ‘Bio lekker voor je’, waarin de biologische producenten een gezicht krijgen. Want als je er een gezicht bij hebt en je weet wat er vooraf gaat, voordat een biologisch product in de winkel ligt, dan word je je bewust van boeren en eten.

Bio lekker voor je

‘Bio lekker voor je’ is een driejarige EU-campagne ter promotie van biologisch eten en drinken. Wat meer info over de campagne vind je onder www.biolekkervoorje.nl. Daar vind je ook het interview met Overesch terug, worden recepten en handige tips en krijg je inspiratie door ook naar interviews met andere biologische boeren, telers en producenten te kijken.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.