De boekwinkel in Wijhe blijft

Interessant? Deel het artikel

foto wijhe MMMenS

Sytze en Marjet Schippers, huidige eigenaren van de Wijhese Boekwinkel, zijn heel blij dat ze opvolgers hebben gevonden voor hun winkel in de Langstraat in Wijhe.

Manon Müller-Jansen en Marieke Jacobs staan te popelen om de sleutel van het ondernemersechtpaar over te nemen en in de winkel aan de slag te gaan. ‘Het is een droom die uitkomt: een prachtig pand, een mooie plek in een sfeervolle winkelstraat met actieve ondernemers’, aldus de enthousiaste vriendinnen. Hoewel de winkel niet verder gaat als Primera – maar onder de naam Bij Jacobs & Jansen – zal er in eerste instantie niet veel veranderen. De dames gaan samen met de huidige werknemers verder op de manier zoals Sytze en Marjet de dorpswinkel hebben opgebouwd. ‘We zullen er in de nabije toekomst een eigen gezicht aan gaan geven, maar we willen eerst alle aandacht en tijd nemen om kennis te maken met Wijhe en met onze klanten’. De overname zal in januari 2023 plaatsvinden. De komende weken houden Sytze en Marjet over-nameuitverkoop met kortingen tot wel 50%.

Foto: Jan Amse.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *