De 2e sfeervolle Bohemian Ibiza  Markt in Wijhe was weer een groot succes

Wow! Gastvrij Wijhe bracht dit jaar voor het eerst het zonnige eiland Ibiza naar het dorp! Op vrijdag 14 juli konden bezoekers genieten van de tweede en laatste Bohemian Ibiza markt van dit jaar. Vanuit de wijde omgeving vonden mensen hun weg naar deze nieuwe trekpleister vol kleur, sfeer en gezelligheid. 

Interessant? Deel het artikel

Foto: Jan Amse
Foto: Jan Amse

Ondernemers boden de leukste Ibiza- en Boho lifestyle producten aan. Denk aan kleding, tassen, sieraden en woonaccessoires. Ook was er natuurlijk iets lekkers te eten. En wie benieuwd was naar wat de kaarten te vertellen hadden, kon terecht bij de tarotist. Bij de horeca was het weer lekker chill en ook ‘s avonds ging de gezelligheid hier nog even door met dj’s.

De organisatie kijkt meer dan tevreden terug op de Bohemian Ibiza Markten in Wijhe. Ook de ondernemers en de vele bezoekers maakten de markten een groot succes.

Gastvrij Wijhe bedankt dan ook iedereen voor zijn of haar bijdrage.

Gastvrij Wijhe op Facebook

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden