Dauwtrap fietstocht museum De Laarman Luttenberg

Museum De Laarman in Luttenberg organiseert op 9 mei 2023, Hemelvaartsdag, weer een dauwtrap-fietstocht met routes van 30 en 40 kilometer. De fietstocht start bij het museum.

Interessant? Deel het artikel

Laarman 240507 fietsende boomers

Deelnemers starten tussen 09.00 en 13.00 uur en rijden de tocht via een routebeschrijving op papier. Onderweg staan er richtingpijlen op cruciale punten. Halverwege de route is een rustpunt ingericht met koffie, thee, soep en broodjes tegen betaling.

Kosten

De deelnamekosten zijn € 5,00 per persoon voor volwassenen en € 2,00 voor kinderen. Tegen inlevering van het deelnemersbewijs, is er na afloop van de fietstocht een gratis broodje hamburger bij Museum De Laarman en kunt u in de gezellige ontvangstruimte nog napraten over de route.

Startlocatie

Museum De  Laarman
Butzelaarstraat 60
8105 AR Luttenberg

Natuurbeleving

De Laarman ligt in het natuurgebied ‘De Sallandse Heuvelrug’ met mogelijkheden voor fietsen, wandelen en bewegen op de beweegroute. Je kunt ook kiezen voor een wandelarrangement met onze verhalenverteller of wichelroedeloper.

Jaarlijks organiseren we de Winter- en Herfstwandelingen en de Dauwtrapfietstocht.

Binnen De Laarman is een  informatiepunt van Landschap Overijssel, hier vind  je meer informatie over het natuurgebied De Luttenberg.

Meer informatie

 

Website of Facebook De Laarman

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.