Dadema: ook media hebben verantwoordelijkheid te nemen

Interessant? Deel het artikel

twitter

“We hebben allemaal een verantwoordelijk om te de-escaleren en zorgvuldig te zijn. Ook de media,” schrijft burgemeester Dadema naar aanleiding van opruiende teksten in De Stentor. ‘Nieuwsjager’ Ivar Penris van die krant had geschreven dat er in Raalte ook signalen zijn van mogelijke plannen van jongeren voor het weekeinde.

“Er zijn GEEN signalen voor rellen in Raalte dit weekeinde. Zeer inadequate en onzorgvuldige zinsnede van @De_Stentor, reageert Dadema. “Dit klopt NIET. En is GEEN quote van politie.”

Penris: “Zowel de gemeente Raalte als de politie bevestigen dat iemand die een oproep tot rellen heeft geplaatst, thuis is bezocht.”
Dadema: “Ja, afgelopen maandag 1 iemand en die heeft gelijk alles verwijderd. En dat is ook eerder vermeld. Verder geen enkele signaal. We hebben allemaal een verantwoordelijk om te de-escaleren en zorgvuldig te zijn. Ook de media.”

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

2 gedachten over “Dadema: ook media hebben verantwoordelijkheid te nemen”

  1. Avatar

    En die reactie had Ivar Penris ook onmiddelijk in de Stentor moeten plaatsen…, of gelijk meenemen in zijn eerste artikel.

    Maar, eerlijk gezegd, ik heb het betreffende – oorspronkelijke- artikel gemist, terwijl ik in deze tijd de krant toch redelijk intensief lees

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.