Cursus Windows in de Bibliotheek Raalte

In de Bibliotheek Salland vestiging Raalte start op dinsdag 22 november een cursus Windows.

Interessant? Deel het artikel

Attractive seniors using computers
Attractive seniors using computers

Windows is het besturingssysteem dat op de meeste computers wordt gebruikt. Het besturingssysteem zorgt dat een gebruiker kan werken met een computer. Dankzij het besturingssysteem werkt de gebruiker met de muis, is er beeld op het scherm, gebruik je internet, of kun je afdrukken.

In deze cursus maken deelnemers kennis met het besturingssysteem en leren ermee te werken. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten in opeenvolgende weken op dinsdagochtend.

Alle belangrijke onderdelen van Windows 10 of het nieuwe Windows 11 komen aan de orde, zoals het Bureaublad, mappen en bestanden, en programma’s voor bijvoorbeeld internet en e-mail. Ook zal het gaan over veiligheid en over het onderhoud van de computer.

Waar

Bibliotheek Salland Raalte
Passage 6
8102EW Raalte
Telefoon+31 (0)572363637
E-mail info@bibliotheeksalland.nl

Wanneer

Dinsdag 22 november vindt de eerste cursus plaats.

Kosten

Meedoen aan de cursus kost € 15,–.

 

Meer informatie hier

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *