Cursus over gebruik van essentiële oliën bij ’t Natuurlijk Huus

Interessant? Deel het artikel

natuurlijk huus olie Jacqueline Wijnen

Essentiële oliën zijn oliën met geneeskrachtige werking. Je kunt die gebruiken op je huid, maar je kunt ze ook gebruiken als voeding. Hoe dan? Jacqueline Wijnen heeft daar op 7 oktober om 19.00 uur een lezing over bij ’t Natuurlijk Huus. De nadruk daarbij ligt op gebruik je essentiële oliën, vooral bij kinderen. Maar uiteraard komt ook het gebruik ervan bij volwassenen aan bod.

Jacqueline Wijnen: “Lang geleden werden de kruiden al uit de natuur gehaald en op vele manieren ingezet voor dagelijks gebruik. Tijdens deze avond ga je leren wat de oliën voor jou en je gezin kunnen betekenen, hoe jij de oliën kunt inzetten in je dagelijks functioneren, waar de oliën vandaan komen en op welke manieren je de oliën kunt inzetten.

Ook gaan we aan de slag met een massage toegespitst op kinderen. Behandel ik de verschillende leeftijden en geef tips over de technieken die toegepast kunnen worden. Dit alles met gebruik van de essentiële oliën. We gaan dit natuurlijk ook toepassen deze avond.

Essentiële oliën verwerkt in je eten en drinken komt ook aan bod en zal je kunnen proeven.
Ten slotte gaan we een heerlijke crème maken afgestemd op jou persoonlijk.
Ik nodig je graag uit om te komen op 7 okt. in Natuurlijk Huus te Raalte.”

Jacqueline Wijnen
www.Jijenolie.nl

Aanmelding: info@hetnatuurlijkhuus.nl
Kosten voor deze avond bedragen 25,-

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.