Cultuur in de gemeente Raalte, wat vind jij belangrijk?

Inwoners van de gemeente Raalte kunnen meebepalen wat zij van cultuur verwachten en de enquête invullen.

Interessant? Deel het artikel

hofje

Een avond naar het theater, een tentoonstelling bekijken of op ontdekking in een museum. Wat doe jij graag? En wat vind jij van het cultuuraanbod in de gemeente Raalte? Deel jouw mening via onderstaande link met korte vragenlijst.

Ga naar vragenlijst

Bijna iedereen heeft wel wat met cultuur; je komt het overal tegen of bent zelf actief. Of het nu kunst, een dorpsfeest of zelf zingen, dansen of schilderen is. In het cultuurbeleid beschrijft de gemeente hoe zij met cultuur omgaat. Wethouder Breun Breunissen: “Ons huidige beleid komt uit 2017. Tijd voor een actualisatie. Daarvoor gaan we in gesprek met de makers, maar we zijn ook benieuwd naar de ervaringen van inwoners. Mis je bijvoorbeeld iets of heb je zelf plannen? We horen het graag.”

Vervolg

De vragenlijst is tot en met 31 augustus in te vullen. In september/oktober is er een bijeenkomst waarop de resultaten worden besproken (datum volgt). De gemeente gebruikt de uitkomsten bij het opstellen van nieuw beleid. Het nieuwe cultuurbeleid wordt naar verwachting eind dit jaar ter besluitvorming voorgelegd aan de gemeenteraad.

 

logo gemeente Raalte

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *