Coronavaccinatie Raalte vanaf 20 maart bij consultatiebureau

De vaccinatiegraad in regio IJsselland is hoog. Toch wordt in alle 11 de gemeenten nog steeds geprikt tegen corona. In Raalte kan dat vanaf 20 maart in het consultatiebureau aan de Monumentstraat 55a.

Interessant? Deel het artikel

Vaccinatie

Een groot deel van de inwoners heeft ondertussen een (herhaal)prik laten zetten. Toch blijft de GGD voorlopig coronavaccinaties in de gemeente Raalte aanbieden. “We vinden het belangrijk om laagdrempelig en dichtbij te blijven vaccineren tegen corona”, vertelt Arjan de Boer, projectmanager COVID bij GGD IJsselland. “Het grootste deel van de prikken die nu worden gezet zijn herhaalprikken. Maar er worden óók nog steeds 1e en 2e prikken gezet. Zolang die behoefte er is, blijven wij vaccineren.”

Vanaf 20 maart gebeurt dat bij het consultatiebureau, waar ook de jeugdgezondheidszorg van de GGD plaatsvindt.

Een coronaprik kan zowel met als zonder afspraak worden gehaald. Heb je na 18 september 2022 al een herhaalprik gehad? Dan ben je voldoende beschermd en kun je nu niet nóg een herhaalprik halen.

 

Klik hier voor de actuele dag en tijd

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.