Corona zet ons aan het wandelen

Interessant? Deel het artikel

wandelen wandelschoenen

Drie op de vier mensen is door corona vaker gaan wandelen. En het merendeel doet dat vanuit huis. Dat heeft Stichting Wandelnet oderzocht. ‘Er even tussenuit gaan’ is voor velen de belangrijkste reden. Want door corona zijn thuis en werk toch vaak dezelfde plek geworden. 64% Geeft dat aan als reden, dubbel zoveel als tijdens vergelijkbaar onderzoek vijf jaar geleden.

Fit en gezond blijven is voor drie op de vier mensen reden een blokje om te nemen.

Rondje lopen
Wandelnet geeft op www.wandelnet.nl/rondjelopen tips en ervaringen voor een veilige en leuke manier om een ommetje te maken. Want in beweging blijven heeft zowel fysieke als mentale voordelen. Helemaal in coronatijd. Premier Rutte: ‘Pak de fiets of ga lopen’.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *