Concerten Popkoor SVP in HOFtheater Raalte groot succes

Ruim 450  mensen genoten van Popkoor SVP in het HOFtheater. Het koor blikte in 2 concerten  “Even terugkijken SVP’’ terug op de afgelopen 15 jaar met prachtige foto’s, verhalen en liedjes.

Interessant? Deel het artikel

popkoorSVP 231126 uitvoering HOFtheater 01

Popkoor Salland Vocal Pop is dus ruim 15 jaar geleden opgericht en telt op dit moment ruim 40 leden uit Heino. De leden komen uit Heino en omliggende plaatsen, zoals Raalte, Lemelerveld en Dalfsen. Het koor staat sinds een paar jaar onder leiding van de enthousiaste Barbara Lok.

Het publiek kreeg een verrassend gevarieerd programma voorgeschoteld met medewerking van pianist Mark Hidding, het blazersorkest van Ons Genoegen en het kinderkoor Discover. Het koor was verder enorm vereerd dat de bekende Nederlandse drummer Marijn van den Berg (o.a. van programma Beste Zangers)  op de drumkruk plaats wilde nemen.

Het publiek zat van het begin tot het einde geboeid te luisteren of zong en danste uitbundig mee. Zo waren er ingetogen nummers zoals Door de Wind en Soldier On. Ontroerd luisterde het publiek naar het lied Herinneringen, gezongen en geschreven door dirigente Barbara Lok. Een prachtig lied over haar vader die aan dementie leed. Ook trad een koor van oud-leden op onder leiding van oud-dirigente Juliette Dumoré.

Bij de nummers Africa en Circle of Life kwam alles bij elkaar: het koor, de blazers, de drummer en de djembe groep onder leiding van Joop Gooij.

Het koor sloot samen met het enthousiaste publiek en alle deelnemers de concerten ‘Even terugkijken SVP’ af met het nummer I got the music in me.

Iedereen heeft genoten!

 

Website Popkoor SVP

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *