Cabaret in het HOFtheater en muziek in het Lommerrijk

Interessant? Deel het artikel

Roué Verveer @eigen foto

Het HOFtheater presenteert aankomend weekend twee verschillende voorstellingen: Op vrijdag 25 juni staat cabaretier Roué Verveer in het HOFtheater met zijn voorstelling ‘Omdat het niet anders kan’. Op zaterdag 26 juni staan Erik Neimeijer & Diana Bentoh in openluchttheater het Lommerrijk in Luttenberg met ‘Just the two of us’.

Roué Verveer

Cabaretier Roué Verveer komt in deze bijzondere tijd met een speciaal cabaretprogramma getiteld ‘Omdat het niet anders kan’. In deze show geeft Roué op originele wijze een eigen kijk op de wereld. Een wereld die er in de afgelopen maanden er heel anders uit is komen te zien.

Roué Verveer behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en wordt geprezen om zijn zelfspot, briljante improvisaties en energieke spel. ‘Omdat het niet anders kan’ bevat opnieuw een stortvloed aan hilariteit en scherpe grappen!

De voorstelling ‘Omdat het niet anders kan’ is op vrijdag 25 juni in het HOFtheater te zien, om 19.00 en 21.30 uur. Kaarten kosten € 24,00 en zijn verkrijgbaar via www.HOFtheater.nl.

Erik Neimeijer & Diana Bentoh

Zanger/kunstenaar Erik Neimeijer (Bökkers) geeft een bijzonder concert in intieme setting. Speciaal voor deze zonnige zaterdag in het Het Lommerrijk zingt hij samen met zangeres Diana Bentoh. Diana en Erik kennen elkaar uit Raalte en hebben vele jaren samen gezongen, wat goed terug te horen is in hun samenzang. ‘Pure chemie!’ aldus Neimeijer. Verwacht de mooiste nummers en duetten uit de soul, blues en country. Aretha Franklin, Alicia Keys, George Micheal, Bill Withers en Ray Charles komen allemaal voorbij. Het decor bestaat uit de kleurrijke kunst van Erik.

Deze voorstelling zou oorspronkelijk in december 2020 plaatsvinden in het HOFtheater, maar is verplaatst naar zaterdag 26 juni naar amfitheater het Lommerrijk in Luttenberg. De voorstelling is om 19.00 uur en 21.30 uur te zien. Kaarten kosten € 19,50 en zijn verkrijgbaar via www.HOFtheater.nl.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.