Businessclub ZP Raalte op bedrijfsbezoek bij Less2Care

Leden van ZP Raalte gaan op bezoek bij Less2Care in Raalte om het verhaal achter dit bedrijf met een bijzondere toepassing van vacuümtechnologie te horen.

Interessant? Deel het artikel

Jop van Haaren © Less2Care
Jop van Haaren © Less2Care

Eigenaar en gastheer Jop van Haaren geeft een presentatie over zijn bedrijf en een rondleiding. Het familiebedrijf heeft een uniek inzamelsysteem ontwikkeld voor de verwerking van incontinentiemateriaal in zorginstellingen. De vacumeermachine van Less2Care is een innovatieve oplossing voor de geurproblematiek en zorgt voor een effectievere en schonere leefomgeving. Menswaardig werken én wonen, daar draait het om!

Aanmelden

De avond wordt gehouden op dinsdag 12 september en start om 19:30 uur bij Less2Care (Overkampsweg 25, Raalte). Inloop is vanaf 19:15 uur. De avond wordt afgesloten met een informele netwerkborrel.

De bijeenkomst is voor zelfstandige professionals uit Salland. De toegang is gratis en óók toegankelijk voor niet-leden van ZP Raalte. Geïnteresseerden kunnen zich voor 5 september opgeven via info@zpraalte.nl.

ZP Raalte

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte en omgeving. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (toekomstige) zelfstandige ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren.

Info

Meer informatie of lid worden? Kijk op de website of mail naar info@zpraalte.nl

 

Website ZP Raalte

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.