Buitenaardse spion adviseert zijn volk de aarde te mijden

Interessant? Deel het artikel

hasan kaddour

Buitenaardse wezens van de planeet Sasa, die zich in het naburige sterrenstelsel van het zonnestelsel bevindt, stuurden een undercover-spion naar de aarde om de mogelijkheid te onderzoeken van immigratie, omdat het leven op hun planeet wordt bedreigd.

Door Hasan Kauddour

Na een jaar op aarde doorgebracht te hebben, diende de ruimtespion dit rapport in bij zijn volk:

O mijn lieve mensen

Helaas zijn andere buitenaardse wezens ons voor geweest. Een wezen dat zuurstof nodig heeft, net als wij, maar het past zich nauwelijks aan, aan de omgevingsfactoren, temperatuur, ziekte en weersfactoren van de planeet.

Maar er is een grote diversiteit aan levensvormen op aarde, de harmonie tussen al die soorten van leven is duidelijk verweven met het algemene klimaat. De oorspronkelijke wezens op aarde hebben het vermogen om in natuurlijke omstandigheden te leven zonder de noodzaak van kunstmatige beschermingsmiddelen.

Die buitenaardse wezens kunnen niet in de vrije natuur leven, ze hebben plaatsen nodig om te schuilen, dus bouwden ze lelijke kolonies die de schoonheid van de planeet verstoren, het past eigenlijk helemaal niet op de aarde.

Deze wezens volgen ook een andere levensstijl. Om hun kolonies te bouwen en om er te leven bedienen ze zich van hulpbronnen waarmee ze de planeet uitputten door te veel te consumeren van zijn rijkdom.

Deze wezens beweren dat ze inheems zijn op de planeet, maar ik denk het niet. Want de klimaat- en natuurfactoren op deze planeet vormen een bedreiging voor deze wezens, zij kunnen alleen leven dank zijn hun beschermingen. We nemen aan dat de aarde geen levensvormen voortbrengt die van nature niet levensvatbaar zijn.

Deze wezens zijn zo vijandig dat ze ook in constante conflicten met elkaar leven, ze zijn altijd verwikkeld in grote oorlogen, waarvoor enorme hulpbronnen worden gebruikt die al eeuwenlang het product zijn van de planeet, die zetten ze in brand met explosies, een hel die zich overal verspreidt en alle levensvormen doodt, inclusief de levens van enkele van deze wezens zelf!

Deze wezens veroorzaken ook ernstige schade aan de planeet en vernietigen langzaamaan de rest van het leven erop.

Deze wezens vervuilen de lucht, het water en de zeeën, kappen bossen en veroorzaken er enorme branden, ze jagen op de oorspronkelijke bewoners van de planeet. Ze zetten ze gevangen in privégebouwen, plaatsen waar ze worden gevoerd, gevoed en vetgemest, en vervolgens geslacht, gevild, gegrild of gekookt, en op brute wijze worden gegeten.

Volgens mijn eerste studie van de geologische lagen van deze planeet zijn er nu klimaatveranderingen gaande. Ook als gevolg van fijnstof en rook die ze in de lucht verspreiden, daar hebben ze speciale uitlaten voor, sommigen onder voertuigen waarmee ze over de weg gaan, anderen op grote gebouwen.

Uiteindelijk zeg ik dat we geen interesse moeten hebben om hier te komen. We moeten zoeken naar een andere planeet,

Uw trouwe zoon

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.