Breijn: Mooi technisch werk in Wijhe “Onze mensen maken het verschil”

Technisch, professioneel en trots op de Wijhese wortels: dat is BREIJN Technische Dienstverlening. Het bedrijf van vader en zoon Robby en Max Blanke werkt voornamelijk voor opdrachtgevers in de regio en hecht veel waarde aan plezierig werken en aan de Sallandse mentaliteit.

Interessant? Deel het artikel

BREIJN-86

BREIJN voert onderhoud uit aan machines in fabrieken. Bijvoorbeeld bij de CêlaVíta-fabriek in Wezep waar de aardappelen vandaan komen en bij een producent van vegetarische producten in Holten.

Robby: “Zij huren ons in om onderhoud te verrichten aan de machines. Of we worden door een klant gevraagd om een nieuwe machinelijn te installeren. Op die manier ondersteunen wij fabrieken in de technische dienst, zodat de productie altijd door kan lopen.” Daarnaast heeft BREIJN een eigen werkplaats, waar ze ook machines kunnen reviseren en (af)bouwen voor diverse opdrachtgevers, maar ook voor snelle reparaties of laswerk bijvoorbeeld.

Sallands trots

Het werk wordt gedaan vanuit de thuisbasis aan de Industrieweg in Wijhe. En daar zijn ze trots op. Robby: “We zijn zelf geboren en getogen Wijhenaren. En de rest van het team komt ook allemaal uit de regio. Ik denk dat dat ook een stuk van de sfeer bepaalt: nuchtere harde werkers met een enorme passie voor techniek en die samen de schouders eronder willen zetten. Robby en Max zorgen dat het de mannen aan niets ontbreekt, tot aan de vrijdagmiddagborrel toe.

Vader en zoon

BREIJN is in 2017 opgericht door Robby. Bijna 3 jaar geleden kwam zoon Max in het bedrijf. Dat bevalt beide partijen goed. Robby: “We hebben de taken ondertussen goed verdeeld.

Ik vind het belangrijk dat hij veel leert, maar vooral dat hij met plezier naar zijn werk gaat en dat geld voor iedereen die bij ons werkt. Het succes van een bedrijf wordt bepaald door de manier waarop de mensen in het bedrijf met elkaar omgaan. Plezier in het werk staat daarbij voorop. We doen het werk echt samen met de mannen en vrouwen die bij ons werken. We hebben geen managers of andere ingewikkelde structuren. De lijntjes zijn kort.”

Begrip in Wijhe

Wensen voor de toekomst zijn er genoeg. Robby: “Er is veel vraag naar onze dienstverlening waardoor we nog graag willen groeien. Technisch personeel is schaars. We zijn een erkend leerbedrijf, dus leiden we mensen ook zelf op. Dit willen we verder uitbreiden. En ik zou het mooi vinden als over tien jaar iedere Wijhenaar weet wie we zijn en wat we doen. Dat BREIJN Technische Dienstverlening een begrip is in Salland en waar het vooral prettig werken is, dat zou mooi zijn!”

Benieuwd geworden naar BREIJN Technische Dienstverlening?

Kom eens langs aan de Industrieweg 7 voor een kop koffie. Je bent er van harte welkom.

 

Website Breijn

 

Facebook Breijn

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *