Breaking! Extra Plaatnportret: Calm after the storm van The Common Linnets

Luttenberger muziekkenner Leo van Krukkert heeft het helemaal gehad met het Eurovisie Songfestival en reageert met mooie ESC muziek...

Interessant? Deel het artikel

einde songfestival Leo van K

Ha ha ha ha ha ha ha haaaa wat heb ik e-lach’n um det hele circus rondumme Joost Klein. En wat líédt wie in dit laand àn ongeleuflukke zelfoaverschatting.

Want det kjealtie in det rare blauwe pak zol ’t volgens de media wè ēēm goan maakn. Nou luu, hij maakn heemoa mà dan ok kats heemoa niks kloar tijdens det sowieso belachlukke circusact-festival. Hij was d’r duudeluk nie euh … geknipt veur.

(lees verder onder afbeelding)

Joost Klein Leo van K
Joost Klein

Een song- of een líédtiesfestival met geweldige zangers en zangeress’n is det eurofiele gedoe à lange nie meer. Hoe gekker hoe better is teegnswoarigs ’t credo.

En joa, gooi d’r ok mà een fikse dosis politiek getinte saus oaverhèn inclusief vriendjespolitiek geurende aroma en woke-kruid’n want de uuteindelukke winnaar van disse Europese kokkepot wut ech nie kēūzn op basis van zien zangkwaliteit’n.

Zo is bèveurbeeld met ofstaand ’t beste líéd in decennia in 2014 of-e-serveerd umwulle van een kjeal met een Würst … of was ’t een wief met een board? Tjonge wat een blamage was det destieds veur het ‘song’festival. ’t Was een schoffering van 2 geweldige artiest’n, Waylon en Ilse DeLange, woarvan den Joost Klein nog nie íéns de veters mag strikk’n. Een schoffering ok van een pracht compositie zonder opsmuk, van een líéd zo puur en prachtig in ol zien eenvoud.

(lees verder onder afbeelding)

leo van k common linnets
Common Linnets

Mà goed, Joost moch noe dan metdóén, met de editie 2024, zo had íén of aandere commissie in íén of aandere bubbel beslötn. Woarbie ze hum tijdens de selectieprocedure vremd genog vèrkēūz’n hàn boav’n o.a. … Ilse DeLange. Ilse zal wè te gewoontjes e-wes hem denk ik dan.

Ik wasse à joaren kloar met die hypocriete oavergeacteerde nitwits in die showbizz-popp’nkaste. Wat mie betreft schaffe wie det hele festival of tenzij wie terug goat noar de basis. Wie weet, gebeurd det ooit nog is, as de rust noa de storm is weer-e-keerd

 

Pssst … ie kunt nog stemm’n hè, töt 1 juni: https://www.luttenbergtop700.nl/

top 700 luttenberg muziek logo

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden