Bouw nieuwbouwplan ‘Op den Hof’ in Den Nul start nog voor de zomervakantie!

‘Wonen in een hofje’ slaat tegenwoordig goed aan, ook op Den Nul. Dit blijkt uit het feit dat er inmiddels 10 woningen zijn verkocht van het nieuwbouwproject ‘Op den Hof’ en dat aannemer Knol Bouw uit Hasselt heeft aangegeven voor de zomervakantie nog te willen gaan starten met de bouw.

Interessant? Deel het artikel

nieuwbouwdennul

Eind vorig jaar is de verkoop gestart en zijn de panden van voormalig vleesverwerkendbedrijf van Essen gesloopt. Verder is de grond afgelopen weken bouwrijp gemaakt, een belangrijk onderdeel van de voorbereidingen om de aannemer te kunnen laten starten in juni. De gemeente heeft inmiddels de projectnaam ‘Op den Hof’ overgenomen en deze als straatnaam officieel bevestigd. Den Nul is dus een straat en 14 adressen rijker, wat goed is voor de leefbaarheid en kwaliteit van Den Nul. Door de diversiteit aan woningen is er ruimte voor zowel starters, doorstromers als senioren waardoor er een gevarieerd hofje met bewoners ontstaat. Projectontwikkelaar Junco heeft nog 4 woningen in de verkoop, variërend van een ruime rijwoning, hoekwoning, tweekapper tot een levensloopbestendige woning.
Er is dus nog plek voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle, duurzame woning én willen wonen in de prettige sfeer van een hofje. Maar wees er snel bij want er is van ieder nog maar precies 1! Zie hiervoor www.opdenhof.nl of neem contact op met Hannink Makelaars uit Raalte 0572 – 351291 / info@hannink.nl

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *