Met inmiddels eenzelfde sterrenstatus werken eigenaren Jonnie en Thérèse Boer onvermoeibaar en met schijnbaar onuitputtelijke energie, inspiratie en motivatie aan hun levenswerk. Wat is het recept van hun succes?
In De Librije | Het recept nemen culinair publicist Joël Broekaert en fotograaf Gijs Dragt ieder op eigen wijze een kijk in de keuken van Jonnie en Thérèse. Gijs Dragt volgde en fotografeerde het echtpaar en hun team backstage. Joël Broekaert sprak met Jonnie en Thérèse over hoe zij hun zaak al die tijd met ups en downs op hoog niveau draaiende wisten te houden, hoe de 3-sterrenstatus bereikt en behouden werd en hoe zij dit alles combineerden met een privéleven.
Details
De Librije | Het recept.
Joël Broekaert, Gijs Dragt
Aantal pagina’s: 240 pag.
Illustraties: ca. 200 afbeeldingen in kleur en zwart-wit
Uitvoering: gebonden
Taal: Nederlands
Formaat: 22,6 x 27,5 cm
ISBN: 978 94 625 8564 5
Jaar: november 2023
Bijzonderheden: in samenwerking met De Librije
(tekst loopt door onder afbeelding)
Over de auteur
Joël Broekaert is culinair journalist en restaurantrecensent voor NRC Handelsblad en Vrij Nederland. Hij is vaak op tv te zien als culinair expert.
Gijs Dragt is kunstenaar, fotograaf en ontwerper. Hij maakte voor WBOOKS een groot aantal boeken, onder andere succestitel Jonnie & Thérèse Thuis.