Boek-in-het-Bos! Voorleesthester in amfitheater Het Lommerrijk Luttenberg

In de prachtige sfeer van amfitheater Het Lommerrijk worden weer drie voorleesdagen gehouden in samenwerking met Bibliotheek Salland.

Interessant? Deel het artikel

jenneke 230714 boek in het bos

Ja,ja, het gaat weer gebeuren, we gaan de kleinste theaterbezoekertjes van Luttenberg en omstreken blij maken met een prentenboekverhaal mét theater erom heen!

Wanneer

De eerste keer is op woensdag 19 juli, 18.30 uur. Dan hoor en zie je een geinig verhaal van het meisje Floddertje, die het maar niet lukt om schoon te blijven. Dit keer wil ze de vlekken zélf verwijderen, maar dat gaat natuurlijk helemaal mis…

Volgende data: 26 juli en 2 augustus, 18.30 uur

Welkom

Kom kijken, neem je papa, mama, opa en oma mee en vertel het door aan neefjes en nichtjes in Mariënheem, Lemelerveld, Raalte of Haarle.

Iedereen mag komen,

GRATIS toegang, zelf ook weer leuke boeken lenen; want voorlezen = plezier !

Vrijwillige bijdrage is de melkbus is welkom!

 

Website Het Lommerrijk

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *