Bluesworld Hedon met Raymunda (gratis entree)

Iedere eerste dinsdag van de maand kun je in Hedon genieten van de blues. Gratis en voor niks.

Interessant? Deel het artikel

raymunda blues

Elke eerste dinsdag van de maand is het Bluesworld Café en is er een live band. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de kleine zaal van Hedon. Om 20.00 wordt gestart met een kort interview en aansluitend is er een toffe liveband. Publiek is van harte welkom. Entree is gratis. Deze maand speelt Raymunda!

De band rond de charismatische frontdame/zangeres Raymunda Vervaeck bestaat drie jaar en geniet meer en meer aanzien binnen het Blues/Rock circuit.

Met veel emotie en sensatie brengen zij Blues/Rock die je het ene moment opzweept en het andere moment ontroert.

Begin van het jaar 2019 zijn zij gestart met het opnemen van een album, het concept is opgenomen in een antikraak boerderij in Oudenhoorn (Voorne-Putten). De eind opnames en mastering is gedaan bij Rocktown studio in Rotterdam. Het album is eind april uitgekomen op CD en Vinyl onder de naam “All of me”.

De bezetting:
Raymunda Vervaeck – zang
Martin Waliana – gitaar
Stephan Bijl – gitaar
Robin Kraag – bas
Joel Purkess – slagwerk

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.