Blog Matthijs: Zomerstress…

Lees de blog van directeur Matthijs Nijboer van Natuur en Milieu Overijssel.

Interessant? Deel het artikel

Matthijs Nijboer
Matthijs Nijboer
Afgelopen dinsdag was de heetste 19 juli ooit gemeten. De kranten stonden vol van allerlei tips wat je zoal kunt doen om met de hitte om te gaan. Een heel effectieve maatregel zijn bomen Mocht je een plekje in de buurt zien, waar voor komende hete dagen bomen kunnen staan, kijk dan even op de site onze provincie voor mogelijke subsidie. Ook andere dingen leveren zomerstress op, bijvoorbeeld de boerenprotesten of de afhandeling van bagage op Schiphol.
Op de Speld las ik een mooi satirisch artikeltje over onze drang om nog warmere landen te bezoeken Afgelopen weekend beleefde Schiphol bijna een reizigersinfarct en stonden de wegen naar het Zuiden bomvol. Naast vliegdrukte, bagagestress en files, zoeken we in onze drang naar rust en koelte kennelijk niet vanzelfsprekend de meest logische plaatsen op.

Zelf heb ik ook een beetje last van vakantiestress. Een vinklijst met allerlei acties die ik voor mijn vakantie wil afronden, levert een beeld op dat er na mijn vakantie geen mogelijkheid meer is om iets te doen. Dat laatste zou betekenen dat het dan ook eigenlijk vakantie is. Deze gedachte zorgt dat ik opeens meer ontspannen dit blog type. Dat overigens wel echt voor de vakantie of moet.

Een prettige zomer gewenst!

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Ook interessant

Sorry, geen nieuws gevonden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.