Bloemenstrook Drostenkamp Raalte wordt uitgebreid

Goed nieuws voor de biodiversiteit: Instructeur Groen van Praktijkonderwijs Carmel College Salland in Raalte, Peter Maatman heeft toestemming gekregen om de vorig jaar aangelegde groenstrook in de Drostenkamp in Raalte verder uit te breiden.

Interessant? Deel het artikel

kruidenrand carmel

Vorig jaar legden leerlingen van het Carmel College Raalte een bloemenstrook aan in park de Drostenkamp in Raalte. Lees hier het artikel in HierInSalland van een jaar geleden.

Peter Maatman had recent een zeer positief gesprek met medewerkers van de gemeente Raalte over de uitbreiding. Praktijkonderwijs afdeling groen en dier heeft een mondelinge toestemming gekregen om de bestaande strook uit te breiden met ca. 45 m2.

Dit is natuurlijk goed nieuws voor het verbeteren van de biodiversiteit, maar ook voor de bezoekers die regelmatig een rondje lopen hier . Deze kunnen nog straks meer genieten van de bloemen en insecten.

Ook mooi project voor de leerlingen want zij mogen dit weer aanleggen en onderhouden.

 

Een win – win situatie voor alle partijen.

Website Carmel College Salland

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *