Black Friday met een groen randje bij Het Goed

Sta jij al in de startblokken? Bij kringloopwarenhuis Het Goed, in onze regio te vinden in Wijhe en Deventer, is het vrijdag 24 november Black Friday.

Interessant? Deel het artikel

Het Goed 231119 Black Friday

Deze dag hebben alle 30 winkels een voordeelshop vol unieke kringloopschatten die de afgelopen maand zijn ingebracht. Dit met als doel om een bewuster koopgedrag aan te wakkeren. Dat is voordeel voor jou, en voordeel voor de planeet. En dat eigenlijk elke dag van het jaar, want bij Het Goed vind je altijd unieke spullen die voordelig zijn. Van televisies tot bordspellen, en van warme truien tot een pannenset.

Kom ook langs in onze voordeelshop!

Wil je alvast ontdekken welke kringloopschatten er vrijdag 24 november in de voordeelshops verkrijgbaar zijn? Op onze social media en op onze website delen we in aanloop naar Black Friday een greep uit de verkrijgbare producten.
Zo shop je andere deze kringloopschatten met Black Friday:

Belangrijke informatie

We reserveren geen spullen en zullen deze pagina gedurende de dag niet updaten zodra items verkocht zijn. Kom dus vooral langs én maak samen met ons van tweedehands je eerste keuze.

 

Vind Het Goed bij jou in de buurt

 

 

Meest duurzame retail van 2023 🏆

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.