Biologische oliebollen voor een feestelijk Oud & Nieuw bij biowinkel Overesch

Overesch heeft alle biologische producten in huis om zelf oliebollen te bakken. Geen zin of tijd om zelf te bakken? Maar wel zin verse, biologische oliebollen? Geen probleem. Wij bakken lekkere oliebollen voor jou!

Interessant? Deel het artikel

overesch 221228 oliebollen

Kom vrijdag 30 december van 10 tot 13 uur langs bij de winkel en haal biologische ingrediënten voor zelf bakken of vers gebakken oliebollen op voor een feestelijk Oud & Nieuw.

Aangepaste openingstijden

Op zaterdag 31 december geopend tot 16 uur (i.p.v. 17 uur).

 

Ingrediënten

Overesch heeft alle biologische producten in huis om zelf oliebollen te bakken.

 

Aanbieding Neleman wijnen en brut

Geniet van een heerlijk, duurzaam wijntje of ga knallend het jaar uit met deze aanbieding in week 51 en 52: 10% kassakorting op alles van Neleman!

 

Over wijnhuis Neleman

Wij zijn Neleman, een Nederlands wijnhuis met eigen wijngaarden in Valencia, Spanje, dat 100% biologische en vegan wijnen produceert en wereldwijd verkoopt. Zo maken we met elke fles en elke slok de wereld een beetje mooier. Alle biowijnen van Neleman zijn van topkwaliteit, zonder chemische bestrijdingsmiddelen, gif of kunstmatige toevoegingen.

We werken samen met de natuur, omdat biologische wijn simpelweg beter is voor ons en onze planeet. Beter voor de biodiversiteit en beter voor de smaak. Duurzaamheid en gewoon hele goede wijn gaan hand in hand. En omdat wij zelf de wijn maken, houden we die kwaliteit hoog. En betaalbaar.

Recept van de week

Gratin van kip en venkel

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 3 venkelbollen (150 g elk)
  • Zout
  • 400 g tomaten
  • 4 (600 g) kipfilets
  • Peper
  • 2 el olie
  • 100 g slagroom
  • 2 eidooiers
  • 100 g belegen kaas

Bereidingswijze:

Maak de venkel schoon, was hem en snijd hem in achtsten. Leg het venkelgroen opzij. Kook ongeveer 8 minuten in kokend gezouten water. Was de tomaten en snijd ze in plakjes. Was de kipfilets en dep ze droog. Breng op smaak met zout en peper. Verhit de olie in een pan en bak de filets in 4-5 minuten aan elke kant goudbruin. Snijd het vlees diagonaal in plakken. Leg de venkel, tomaten en kip in laagjes in een ovenschotel. Meng de room met het eigeel. Rasp de kaas fijn en voeg toe. Breng de room op smaak met zout en peper. Giet over de groenten en bak ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven bij 200°C. Garneer met venkelgroen.

 

Eet smakelijk!

Meer inspiratie?

Neem dan een kijkje in onze receptenbibliotheek.

Visie

Overesch Biologische Landbouw heeft als doelstelling biologisch 100% bereikbaar te maken voor iedereen. In onze boerderijwinkel vind je een compleet assortiment aan biologische producten, zoals rund- en varkensvlees van eigen vee, kip van Polderhoen, groente en fruit, vers brood, zuivel, kaas, eieren, bier en wijn, en natuurlijk een groot assortiment aan droog- en kruidenierswaren. Mocht je producten willen die wij niet standaard in het assortiment hebben dan kunnen wij deze voor je bestellen.

 

 

Website Overesch

 

 

 

 

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.