Biologisch voedselpakket voor Sara

Iedere twee weken verloot Hier In Salland een biologisch voedselpakket van boerderijwinkels Overesch en supermarkt In het Bos onder de abonnees. Deze keer was Sara de winnaar.

Interessant? Deel het artikel

website

Iedere veertien dagen verloot HierInSalland onder de nieuwsbriefabonnees een lekker pakket ter waarde van 20-25 euro, mogelijk gemaakt door de biologische boerderijwinkels van Kleinlangevelsloo en Overesch.

Deze keer was Sara de gelukkige.Zij kon haar pakket, dat helemaal aan haar wensen werd aangepast ophalen bij Supermarkt In Het Bos.

Supermarkt in het Bos- Kleinlangevelsloo
Japiksweg 1
8101 NL Raalte
Telefoon 06-23868526

Website

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *