Biologisch kerstkoken met topkok Paul Herbrink

Interessant? Deel het artikel

paul herbrink herberink

Wie met Kerst van plan is te koken met biologische ingrediënten en daarvoor wat inspiratie zoekt, doet er goed aan de serie ‘Kerstkoken met topkok Paul Herbrink’ te bekijken.

Wat te denken van een linzensalade, een heerlijke knolselderijsoep of een verrassende tartiflette? Topkok Paul laat zien hoe het moet en gebruikt voor al zijn gerechten de producten uit de boerderijwinkel van Overesch Ecologische landbouw.

Paul legde in Kiek An al eerder uit waarom hij het zo belangrijk vindt dat jonge kinderen al leren met biologische producten te koken:

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.