Bijzonder concert Dékoor

Het Deventer kamerkoor Dékoor zingt magische liederen uit noordelijke streken; op zondagmiddag 5 maart in klooster Nieuw Sion te Diepenveen.

Interessant? Deel het artikel

affichedekoormaart2023_a4_druk1024_1-2

In dit concert wordt u meegenomen naar de mysterieuze wereld van bossen en meren, en naar Baltische volksgeschiedenis. U hoort liederen van hedendaagse componisten uit Estland, Letland, Litouwen en Noorwegen. Hun werken zijn geïnspireerd op de natuur, folklore of religieuze teksten. Er klinkt een waaier van stijlen en sferen; van opzwepende volksmuziek tot ingetogen meditatieve lijnen; van minimalistisch tot expressief, of aangrijpend en spiritueel.
Onder leiding van Joost Hekel zingt Dékoor liederen van onder meer Arvo Pärt, Ēriks Ešenvalds, en Ola Gjeilo. Eke Simons begeleidt een deel van de liederen op de piano.
Zondag 5 maart, aanvang 15.00 uur; Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6, Diepenveen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.dekoor.eu of op de dag zelf aan de kassa.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *