Bijpraatavond Energietuin de Noordmanshoek

Interessant? Deel het artikel

noordmanshoek

Bericht van Natuur en Milieu Overijssel

De Noordmanshoek krijgt een duurzame invulling voor en door Wijhenaren: een unieke plek met lokaal voedsel, energie, recreatie en woonruimte. Stichting de Noordmanshoek is hard bezig om de plannen met hulp van anderen verder uit te werken. Vaak op de achtergrond en soms wat meer in beeld. Zo ook op woensdagavond 2 december.

We praten je dan graag bij over de huidige stand van de plannen. We bespreken de mogelijke varianten en zijn benieuwd naar jouw reactie. Er is ruimte om mee te denken en jouw ideeën en wensen in te brengen over de verschillende onderdelen.

We nodigen je van harte uit voor deze online bijpraatavond op woensdag 2 december van 19.30 uur tot een uur of 21.00.

Je kunt je opgeven via deze link of door een e-mail te sturen naar denoordmanshoek@hotmail.com.

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *