Bijgeboekt door zwolse theaters: Racoon en Krezip

Vind hier het complete programma van zwolse theaters.

Interessant? Deel het artikel

Theater De Spiegel Zwolse Theaters

Een week met nieuwe bijboekingen! U kunt nu kaarten bestellen voor de theaterconcerten van Racoon én Krezip. Beide bands zijn volgend seizoen te zien in Theater de Spiegel. Wees er snel bij, want we verwachten dat de kaartverkoop hard gaat!

Heeft u al plannen voor de meivakantie? In deze nieuwsbrief leest u wat er te doen is bij ons in het theater en de regiotheaters. Leuk uitje met uw (klein) kinderen!

Zien wij u binnenkort?

Klik hier voor het volledig programma

 

 

Word supporter van HierinSalland

HierinSalland is voor, maar ook van Salland. Word supporters en ondersteun ons. Door mee te doen of met een kleine bijdrage.

Interessant? Deel het artikel

Blijf op de hoogte

Abonneer je op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Om de twee weken verloten we onder de abonnees om en om een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch en de biologische Supermarkt in het Bos van Kleinlangevelsloo, beiden in Raalte. Bekijk de spelregels.

Meer over

Blijf op de hoogte

Abonneer je op onze nieuwsbrief en ontvang elke week een update van de artikelen op Hier in Salland. Iedere maand verloten we onder de abonnees een pakket uit de biologische boerderijwinkel Overesch in Raalte. Bekijk de spelregels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *